Optimaliseer je Thuis
Ontdek de Voordelen van Thuisbatterijen!

Waarom investeren in een thuisbatterij?

Duurzame Energie voor de Toekomst met de thuisbatterij

Zonnepanelen produceren overdag energie die vaak ongebruikt blijft wanneer je niet thuis bent. Die overtollige energie wordt dan teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. De slimme thuisbatterij vergroot jouw zelfvoorzienendheid tot wel 60-80%. Je slaat een deel van de overdag opgewekte energie op in de batterij, zodat je deze ’s avonds eenvoudig kunt benutten.

Voordelen van de thuisbatterij:

Kies voor de thuisbatterij en maximaliseer jouw gebruik van duurzame energie! Neem contact op voor meer informatie over deze slimme oplossing.

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies.

Gratis en vrijblijvend

De Voordelen van Thuisbatterijen voor Duurzame Energie

Thuisbatterijen beloven duurzame energie voor de toekomst. Dit compacte apparaat maximaliseert het gebruik van zonne-energie van je panelen, waardoor je minder afhankelijk wordt van het reguliere energienet. Terwijl het nu al een interessant alternatief is voor traditionele energiecontracten, wordt de thuisbatterij steeds meer gezien als de nieuwe standaard. Vooral met het oog op het wegvallen van de salderingsregeling in de komende jaren, wordt het benutten van je eigen zonne-energie nog aantrekkelijker. Ontdek hier de voordelen van thuisbatterijen:

Maximale Zonne-energiebenutting

Thuisbatterijen werken naadloos samen met je zonnepanelen op het dak. Door overdag opgewekte energie op te slaan, voorkomt de batterij verlies van 30 tot 50 procent, waardoor je 's avonds je eigen opgewekte energie kunt gebruiken.

Zelfvoorzienendheid in de Toekomst

Deze batterijen zijn essentieel voor een toekomst met minder afhankelijkheid van het reguliere energienet. Ze laten je apparaten draaien tijdens piekuren van zonnepanelen, waardoor een zelfvoorzienend en inclusief energiesysteem ontstaat

Financiële Voordelen en Lagere Energiekosten

Thuisbatterijen verminderen niet alleen je ecologische voetafdruk, maar ook je energierekening. De onzekerheid rondom de salderingsregeling maakt het overwegen van een duurzaam alternatief, zoals thuisbatterijen, extra relevant

Noodstroomvoorziening bij Stroomuitval

Hoewel momenteel nog niet toegestaan in Nederland, bieden thuisbatterijen noodstroomvoorziening met ingebouwde software en noodgroepen in de meterkast tijdens stroomuitval.

Opslag van Goedkope Netstroom

Thuisbatterijen slaan goedkope netstroom op, vooral tijdens periodes van negatieve stroomprijzen. Deze opgeslagen energie kan later worden verkocht wanneer de vraag en prijs stijgen.

Kwaliteit en Veiligheid

Met een productgarantie van 15 jaar of minstens 6.000 laadcycli, garanderen thuisbatterijen uit de Verenigde Staten uitgebreide veiligheidstests voor kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle Installatie

Thuisbatterijen vormen een essentieel onderdeel van je thuisenergienetwerk. Bovendien kan de installatie binnen één dag plaatsvinden, waardoor je snel kunt profiteren van duurzame energievoordelen

Gratis en vrijblijvend

Onze Aangeboden Pakketten

Wij maken zonne-energie toegankelijk voor iedereen die vandaag wil besparen en een bijdrage wil leveren aan de duurzame wereld van morgen. Daarom bieden wij advies dat volledig is afgestemd op jouw specifieke situatie én leveren we een thuisbatterij met het hoogste rendement. Als klant van Collabo Green Energy ontvang je ook nog eens een extra korting van €300.

Thuisbatterij Populair

5.400 Incl. Btw
 • Opslagcapaciteit 3,5 kWh
 • Inclusief installatie
 • 15 jaar productgarantie
 • Gegarandeerd 6.000 laadcycli
 • Voor gebruik tot 10 zonnepanelen

Thuisbatterij Plus

7.800 Incl. Btw
 • Opslagcapaciteit 7 kWh
 • Inclusief installatie
 • 15 jaar productgarantie
 • Gegarandeerd 6.000 laadcycli
 • Voor gebruik tot 15 zonnepanelen

Thuisbatterij Premium

9.600 Incl. Btw
 • Opslagcapaciteit 10,5 kWh
 • Inclusief installatie
 • 15 jaar productgarantie
 • Gegarandeerd 6.000 laadcycli
 • Voor gebruik vanaf 15 zonnepanelen

In Drie Stappen Jouw Eigen Thuisbatterij

Doe een vrijblijvende aanvraag

Zodra je je gegevens achterlaat, nemen we binnen 24 uur contact met je op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met een van onze adviseurs. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren over de optimale thuisbatterij voor jouw persoonlijke situatie.

Persoonlijk advies op maat

Controleer of uw elektrische installatie de juiste aansluiting en capaciteit heeft om uw auto efficiënt op te laden. Mocht dit niet het geval zijn, dan is een upgrade van uw installatie nodig voordat u uw laadpaal thuis kunt gebruiken.

Professionele installatie

Verzeker uzelf van een vakkundige en betrouwbare installatie door gebruik te maken van onze ervaren monteurs. Zij waarborgen een vlekkeloze en veilige installatie van uw laadstation, met een focus op duurzaamheid en precisie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies

Gratis en vrijblijvend

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan:

Geheel vrijblijvend

Veelgestelde vragen over de thuisbatterij

Een thuisbatterij is een energieopslagsysteem dat elektriciteit opslaat, vaak opgewekt door zonnepanelen, voor later gebruik. Het slaat overdag geproduceerde energie op en maakt deze beschikbaar voor gebruik wanneer de zonnepanelen minder of geen energie opwekken, zoals ’s nachts of tijdens bewolkte dagen

De thuisbatterij verhoogt uw zelfvoorzienendheid met 60-80%, optimaliseert het gebruik van zonne-energie, slaat overdag opgewekte energie op voor gebruik tijdens piekuren en zorgt voor energievoorziening zelfs wanneer de zon niet schijnt.

Door gebruik te maken van een thuisbatterij, benut u meer van uw eigen zonne-energie en vermindert u de noodzaak om energie van het elektriciteitsnet te kopen. Dit vermindert uw afhankelijkheid van externe energiebronnen en beschermt u tegen fluctuerende energieprijzen.

Ja, onze thuisbatterij is compatibel met elke soort omvormer. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en maakt het eenvoudig om de batterij in uw bestaande zonnestroomsysteem te integreren.

Hoewel momenteel nog niet toegestaan in Nederland, zijn thuisbatterijen in veel gevallen in staat om noodstroom te leveren tijdens stroomuitvallen, dankzij ingebouwde software en noodgroepen in de meterkast.

De installatie van uw thuisbatterij wordt uitgevoerd door gekwalificeerde professionals. Zij zorgen voor een veilige en efficiënte aansluiting op uw zonnestroomsysteem en de elektrische infrastructuur van uw woning.

De thuisbatterij wordt geleverd met een productgarantie van 15 jaar. Daarnaast garandeert het systeem minimaal 6.000 laadcycli, wat zorgt voor een langdurige en betrouwbare energieopslag.

De keuze voor de grootte van uw thuisbatterij hangt af van uw energiebehoefte en de capaciteit van uw zonnepanelen. Wij bieden persoonlijk advies op maat om te zorgen dat u de thuisbatterij kiest die het beste past bij uw specifieke situatie.

Wij werken samen met

Bij Collabo Green Energy werken we samen met toonaangevende leveranciers in de sector, zoals Enphase, Growatt, SolarEdge en Van der Valk Solar Systems, om de beste kwaliteit en technologie te garanderen voor onze zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om onze klanten hoogwaardige en betrouwbare energieoplossingen te bieden.