Over ons

Waar staan we voor bij Collabo Green Energy

Wij gaan altijd voor een eerlijke en transparante samenwerking. In ons werk zijn deze 2 handvaten onmisbaar. De klant staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

We nemen het werk graag voor u uit handen en laten onze enthousiaste specialisten de werkzaamheden nauwkeurig uitvoeren. Met bevlogen vakmannen kunnen we alle projecten in eigen beheer uitvoeren. Ons motto staat voor ‘beloven en waarmaken’. Door continu kwaliteit en service te leveren onderscheiden wij onszelf binnen de markt.

Met een investering in zonnepanelen gaat u niet alleen besparen op uw energiekosten, maar draagt u ook bij aan een groenere toekomst. De stroom die u met uw zonnepanelen opwekt is 100% groen, waarmee u uw ecologische voetafdruk vermindert. Bij Collabo Green Energy streven we ernaar om het maximale uit de Nederlandse daken te halen. Onze zonnepanelen zijn slechts een begin; combineer ze met onze innovatieve laadpalen om uw elektrische voertuig op te laden met zelf opgewekte groene energie.

Voeg daarbij onze efficiënte thuisbatterijen toe om de overdag opgewekte energie op te slaan en te gebruiken wanneer het u uitkomt. Zo transformeren we elk dak niet alleen in een ‘energiefabriek’, maar creëren we een geïntegreerd ecosysteem van duurzame energie voor uw gehele woning.

De missie van Collabo Green Energy

Onze missie bij Collabo Green Energy is om de overstap naar duurzame energie te vereenvoudigen. Met onze zonnepanelen transformeren we daken in energiefabrieken, terwijl onze laadpalen en thuisbatterijen een naadloze integratie van groene energie in het dagelijks leven mogelijk maken. Ons doel is om duurzame energie toegankelijk, efficiënt en voordelig te maken voor iedereen.

De visie van Collabo Green Energy

De visie van Collabo Green Energy is om voorop te lopen in de transitie naar duurzame energieoplossingen. Dit betekent het volgen van de nieuwste innovaties en het bieden van toekomstbestendige systemen zoals efficiënte laadpalen voor elektrische voertuigen en slimme thuisbatterijen die naadloos samenwerken met onze zonnepanelen, waardoor onze klanten kunnen genieten van een volledig duurzame levensstijl.

Wij werken samen met

Bij Collabo Green Energy werken we samen met toonaangevende leveranciers in de sector, zoals Enphase, Growatt, SolarEdge en Van der Valk Solar Systems, om de beste kwaliteit en technologie te garanderen voor onze zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om onze klanten hoogwaardige en betrouwbare energieoplossingen te bieden.