Over ons

Waar staan we voor bij
Collabo Green Energy?

Wij gaan altijd voor een eerlijke en transparante samenwerking. In ons werk zijn deze 2 handvaten onmisbaar. De klant staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

We nemen het werk graag voor u uit handen en laten onze enthousiaste specialisten de werkzaamheden nauwkeurig uitvoeren. Met bevlogen vakmannen kunnen we alle projecten in eigen beheer uitvoeren. Ons motto staat voor ‘beloven en waarmaken’. Door continu kwaliteit en service te leveren onderscheiden wij onszelf binnen de markt.

Met een investering in zonnepanelen gaat u besparen op uw energiekosten. De stroom die u met uw zonnepanelen opwekt is ook nog eens 100% groen. Bij Collabo Green Energy geloven we dat er meer groene stroom uit de Nederlandse daken is te halen. Onze werkwijze is erop gericht om altijd een maximale opbrengst te realiseren. Zo maken we van elk dak een ‘energiefabriek’!

De missie van
Collabo Green Energy

Bij Collabo Green Energy werken we elke dag hard aan ons doel: elk dak een eigen zonnefabriek!!! Alles wat we doen is erop gericht om de drempel te verlagen bij de overstap naar duurzame energie. Dit doen we altijd met persoonlijke aandacht en een focus op de beste kwaliteit.

De visie van
Collabo Green Energy

Zonne-energie en de techniek eromheen blijven zich ontwikkelen en dus is het belangrijk dat wij dat ook doen. We volgen de nieuwste innovaties en regelgeving op de voet en blijven investeren in onze kennis. Zo kunnen we onze klanten een toekomstbestendig systeem garanderen

Wij werken samen met