Ondek het gemak van uw eigen laadpaal

Ontdek de Voordelen van een Thuislaadpaal voor Uw Elektrische Auto!

Laad Uw Toekomst – Kies Voor Gemak Met Een Thuislaadpaal

Wilt u uw elektrische auto gemakkelijk thuis opladen? Een thuislaadpaal bespaart je tot wel €600,- per jaar in vergelijking met openbaar opladen. Bij Collabo Green Energy ontvangt u persoonlijk advies van onze specialisten en wordt de laadpaal binnen één maand bij u thuis geïnstalleerd, inclusief 2 jaar installatiegarantie.

De voordelen van een laadpaal via Collabo Green Energy:

Maak optimaal gebruik van onze service en laad jouw elektrische auto efficiënt en betrouwbaar op met Collabo Green Energy!

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies.

Gratis en vrijblijvend

Waarom een thuislaadpaal van Collabo Green Energy ?

Opladen op uw eigen voorwaarden: Het opladen van een elektrische auto verloopt optimaal

Het opladen van een elektrische auto verloopt optimaal met een eigen laadpaal thuis. Leer hier meer over de voordelen van een thuislaadpaal.

Onafhankelijkheid van openbare laadpunten

Ondanks dat u uw elektrische auto ook bij openbare laadpunten kunt opladen, zijn deze vaak bezet en hanteren ze hogere tarieven. Met een eigen laadpaal thuis bent u verzekerd van beschikbaarheid en lagere kosten op de lange termijn.

Langdurige kostenbesparing

Een eigen laadpaal thuis is op de lange termijn de meest voordelige optie, in tegenstelling tot wat velen denken. Hoewel er in het begin een investering nodig is, betaalt deze zichzelf terug door de lagere kosten voor thuisladen.

Integratie met zonnepanelen:

Bij aanwezigheid van zonnepanelen profiteert u extra, aangezien veel moderne laadpalen gebruik kunnen maken van zonne-energie. Dit maakt het opladen niet alleen duurzaam, maar ook kosteneffectief.

Altijd voldoende laadcapaciteit

Uw eigen laadpaal kan perfect worden afgestemd op uw situatie, met voldoende laadcapaciteit voor uw specifieke elektrische auto.

Gratis en vrijblijvend

Bent u overtuigd van de voordelen van uw eigen laadpaal? Ontdek wat u moet regelen:

Kies uw laadstation: Premium Laadpalen en Wandladers voor Thuis

Ontdek ons aanbod van A-merk laadoplossingen voor thuisgebruik. Met een keur aan hoogwaardige laadpalen en wandladers bieden wij u moderne technologie en betrouwbaarheid. Vind de perfecte match voor uw oplaadbehoeften en -locatie.

Zorg voor voldoende capaciteit

Controleer of uw elektrische installatie de juiste aansluiting en capaciteit heeft om uw auto efficiënt op te laden. Mocht dit niet het geval zijn, dan is een upgrade van uw installatie nodig voordat u uw laadpaal thuis kunt gebruiken.

Professionele installatie

Verzeker uzelf van een vakkundige en betrouwbare installatie door gebruik te maken van onze ervaren monteurs. Zij waarborgen een vlekkeloze en veilige installatie van uw laadstation, met een focus op duurzaamheid en precisie.

Toestemming en regelgeving:

Controleer of u toestemming nodig heeft voor het plaatsen van de laadpaal, vooral als u in een huurhuis woont of in een koopappartement met een VvE.

Bij Collabo Green Energy staan we klaar om u te helpen bij het kiezen, kopen en installeren van de juiste laadpaal voor uw thuisauto. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies.

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies

Gratis en vrijblijvend

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan:

Geheel vrijblijvend

Veelgestelde vragen over de laadpaal

Met een thuislaadpaal van Collabo Green Energy kunt u tot €600,- per jaar besparen in vergelijking met publiek laden. Deze kostenbesparing maakt de investering op lange termijn voordelig

Collabo Green Energy garandeert een snelle en efficiënte installatie binnen één maand, verzorgd door onze eigen gespecialiseerde installateurs.

Onze unieke service omvat persoonlijk advies bij het kiezen van de juiste laadpaal, snelle installatie, en een 2-jarige installatiegarantie. Wij zijn uw enige contactpersoon gedurende het hele proces.

Ja, veel van onze moderne laadpalen zijn compatibel met zonne-energie, wat het opladen niet alleen duurzaam maar ook kosteneffectief maakt.

Ons aanbod omvat diverse A-merk laadpalen en wandladers. We adviseren u graag over de meest geschikte optie gebaseerd op uw specifieke behoeften en de beschikbare ruimte thuis.

De benodigde elektrische aansluiting varieert van 1-fase 1 x 32A tot 3-fase 3 x 32A, afhankelijk van het gewenste laadvermogen. Indien nodig, kan een upgrade van uw elektrische installatie worden overwogen.

Wij bieden een professionele installatieservice aan, waarbij onze ervaren monteurs de installatie snel en efficiënt uitvoeren, met inachtneming van alle veiligheidsnormen.

Het is aan te raden om te controleren of u toestemming nodig heeft, vooral als u in een huurhuis of in een koopappartement met een Vereniging van Eigenaren (VvE) woont. Wij kunnen u ondersteunen in dit proces.

Wij werken samen met

Bij Collabo Green Energy werken we samen met toonaangevende leveranciers in de sector, zoals Enphase, Growatt, SolarEdge en Van der Valk Solar Systems, om de beste kwaliteit en technologie te garanderen voor onze zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om onze klanten hoogwaardige en betrouwbare energieoplossingen te bieden.